Victoria Morell Image

Victòria Morell Salom

Productrice et ecrivain
Victòria Morell es va llicenciar en Ciències Polítiques i de l’administració l’any 2010 per la Universitat Pompeu Fabra de Catalunya. Al mateix temps va complementar la seva formació amb un màster en Producció i Comunicació.
Amb una perspectiva cosmopolita i global, l’any 2011 marxa a estudiar a la Universitat Georgetown de Washington DC, des d’on va escriure per diversos mitjans de premsa escrita balears i nacionals.
L’any 2012 inicia a Barcelona els estudis del seu segon màster en Periodisme Avançat. És en aquest període quan s’incorpora al Grup Lavinia, on treballa com a redactora a la delegació d’informatius Telecinco. Posteriorment, inicia la seva carrera dins del món documental amb una empresa del mateix grup; Òptim TV, on participa com a productora documental i donant tasques de suport de guió.
El passat 2015 tornà a Palma de Mallorca per formar part com a reportera del programa d’actualitat Primera Línia a IB3TV. Posteriorment s’incorpora a Cinètica per participar en la sèrie documental “Un lloc amb història”, des d’on realitza tasques de codirecció, guió i presentació. Amb Cinètica produccions ha desenvolupat diversos projectes documentals: “5 mujeres hablan”, “Midoniu”,
Després d’aquesta experiència Victòria Morell assumeix un nou repte a la ràdio, des d’on dirigeix el programa feminista “Dones”. Actualment, treballa a la redacció d’informatius de la Televisió Pública IB3. Compagina aquesta tasca amb la direcció del programa “Dones” i amb la elaboració de reportatges quinzenals sobre temàtica de gènere al diari ARA.